Turktime

Fenerbahçe o ismi bitiriyor

Fenerbahçe transfer haberi... Mame Thiam’la her konuda anlaşan Fenerbahçe, Kasımpaşa ile de görüşmelerde artık sona yaklaştı. Ta rafların yakın zamanda ortak noktada buluşması bekleniyor. Sonrasında ise Senegalli forvetle 4 yıllık sözleşme yapılması planlanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe o ismi bitiriyor
Haberler / Spor
18 Ağustos 2020 Salı 08:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gelecek sezonda büyük hedefleri olan ve şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, önceki gün kurmaylarıyla birlikte soluğu Çırağan Sarayı’nda almıştı. Başkan Koç ve beraberindekiler, burada Kasımpaşa’nın forveti Mame Thiam’ın menajeri Ediz Balkan’la bir araya gelmişti. Thiam için yapılan görüşmede oyuncunun tarafıyla her konuda anlaşıldı ve şimdi gözler, Senegalli futbolcunun kulübü Kasımpaşa ile yapılacak görüşmelerin olumlu şekilde sonuçlanmasına çevrildi.

TAKAS YÖNTEMİNE GİDİLECEK

Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan 27 yaşındaki oyuncu için Lacivert-Beyazlılar, Harun Te kin ve Deniz Tü rüç’ü talep ederken, Kanarya tarafı Deniz’in satılık olmadığını belirtti. Ekonomik anlamda parayı dikkatli kullanması gereken Fener’in, Paşa’ya Harun’un yanı sıra bir genç oyuncu ve bir miktar para teklif ederek transferi bitirmeye çalışacağı öğrenildi. Son pazarlıkların ardından tarafların ortak noktada buluşması bekleniyor. Thiam’la da 4 yıllık bir sözleşme yapılması planlanıyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime