Turktime

Fenerbahçe'den gurbetçi harekatı

Fenerbahçe önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmaya çalışırken gündem Kenan Karaman ve Kaan Ayhan. Takımları küme düşen iki gurbetçi için nabız yoklanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'den gurbetçi harekatı
Haberler / Spor
4 Temmuz 2020 Cumartesi 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Önümüzdeki sezon şampiyonluğu kovalayacak bir kadro kurmanın planlarını yapan Fenerbahçe’nin en önemli transfer hedeflerinden ikisi, ülkemizi Almanya’nın Fortuna Duesseldorf takımında temsil eden golcü Kenan Karaman ve stoper Kaan Ayhan’dı. Özellikle Düsseldorf’un, son haftada Almanya 1. Lig Bundesliga’da küme düşmesi sonrasında hem Kenan hem de Kaan’ın gelecek sezon takımda kalma ihtimalleri bir hayli düşmüştü. Her iki oyuncunun da 2. Lig’de forma giymek istemedikleri öğrenilirken, Sarı- Lacivertliler de hemen harekete geçerek ilk teması sağlamıştı. Türk yıldızların durumunu Düsseldorf’a soran Kanarya’nın, Kaan için 6 milyon Euro, Kenan için de serbest kalma bedeli olarak 2 milyon Euro isteyen Almanlar’a ikinci bir teklifle gideceği öğrenildi.
KENAN İLE KAAN TAMAM DEDİ

Bu rakamlara bu oyuncuları almanın zor olduğunun farkında olan Kanarya, Düsseldorf’a ikinci görüşmede kiralık teklifini sunacak. Kaan’ın stoper pozisyonunun yanı sıra sağ bek ve orta alanda, Kenan’ın da sol kanat ile hücumda görev yapabilmesinin takım adına büyük güç olacağını düşünen Fenerbahçe’nin kurmaylarının, Milli futbolcuları ikna ettiği konuşuluyor. Eğer Düsseldorf, kiralık teklifine sıcak bakarsa, Kenan ve Kaan gelecek sezon çubuklu formayla mücadele edecekler. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime