Turktime

Fenerbahçe'de sol kanada 19'luk Brezilyalı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, sol açığa hızlı bir kanat oyuncusu transferi gündemde. Dün gece de transfer adına önemli bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'nin Corinthians'ta forma giyen 19 yaşındaki Wesley ile temasa geçtiği kaydedildi.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'de sol kanada 19'luk Brezilyalı
Haberler / Spor
8 Temmuz 2024 Pazartesi 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Jose Mourinho'nun direktifleri doğrultusunda süren transfer çalışmalarında sol açığa hızlı bir kanat oyuncusu transfer edilmek isteniyor.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajında, Mourinho'nun adam eksiltebilen bir sol kanat istediğini ifade ederek, "Ona göre bir isim gelecek" demişti.

19'LUK BREZİLYALI

Fenerbahçe'de sol kanat için genç bir isim gündeme geldi. Corinthians forması giyen 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Wesley ile Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon takımıyla 36 maça çıkan Wesley 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Genç yıldızın Transfermarkt değeri 10 milyon euro.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime