Turktime

Fatih Terim'den derbi sonrası dikkat çeken açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından bazı futbolcuların performansına dikkat çekti.
ABONE OL
Abone Ol
Fatih Terim'den derbi sonrası dikkat çeken açıklama
Haberler / Spor
28 Eylül 2020 Pazartesi 00:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Terim, son paslardaki kararlardan memnun olmadığını dile getirirken, yoğun maç temposunun oyuncularını yıprattığını söyledi.

Fatih Terim’in derbi sonrasındaki sözleri şöyle:

"Derbi öncesi o heyecanla, o atmosferle maçın gidişatı pek aynı olmadı. Gönül isterdi ki daha hareketli daha güzel bir oyun olsun ama olmadı. Oyun istikrarı çok önemli ama oyuncu istikrarı da önemli. Arka arkaya oynanan maçlarda, oyuncularımızın istikrar performansı da önemli. Bugün onu pek bulamadık. Bugün pek çok kez gole yaklaştık. Belki golü yapsak oyunu da düzeltme imkanı olabilirdi. Ama olmadı. Birçok kez de gole yaklaştık ancak bulamadık. Arka arkaya maçlar… Belki bazen ne kadar oyuncu değişikliği yaparsak yapalım, 3-4 günde oynanan maçlar oyuncuları yıpratabiliyor. Kendi sahamızda kazanmak isterdik."

"BİRKAÇ OYUNCUMUZDA IŞIĞI GÖREMEDİK"

"Pozisyona girmek memnun eder. Ama asıl isteğim oynadığımız oyunu biraz daha ileriye taşımak. Mevcut bildiğimiz iyi oyunu tekrarlamak istiyoruz. Oyunda istikrar kadar futbolcunun istikrarı da çok önemlidir. Bugün birkaç oyuncumuzdan o ışığı göremedik. Bunu belki bir gol telafi ederdi. Çok da müsait pozisyonlar yakaladık. Son pasları iyi verebilsek pozisyon sayısı artabilirdi."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime