Turktime

Fahrettin Koca, 'Yasa peşlerinde' demişti, Ali Yerlikaya: Gereği yapıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün Kadıköy'de ambulansa dakikalarca yol vermeyen ve içinde hasta olup olmamasını kontrol eden motosikletteki iki şahışla ilgili paylaşım yapmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili harekete geçti.
ABONE OL
Abone Ol
Fahrettin Koca, 'Yasa peşlerinde' demişti, Ali Yerlikaya: Gereği yapıldı
Haberler / Güncel
12 Haziran 2024 Çarşamba 13:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde motosikletteki iki kişi siren çalarak ilerleyen ambulansı durdurup içinde "hasta var mı yok mu" diyerek kontrol etmişti. Ambulansın hastaneye yetişmesine engel olan şahıslar sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

BAKAN KOCA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Söz konusu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İstanbul Kadıköy’de ambulansla hasta taşıyan arkadaşlarımız akıl almaz bir olay yaşadı. Bir motosikletteki iki şahıs ambulansa yol vermemekte direttiler. Hastayı görmek istediler. Sonunda gördüler. İzleyin, bu iki şahısta insanlık göremeyeceksiniz. Yasa peşlerinde" diyerek tepki göstermişti.

ALİ YERLİKAYA: GEREĞİ YAPILDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ambulansa yol vermeyen iki şahsın yakalandığını duyurdu.

Yerlikaya, "Sayın Bakanım, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan incelemede hasta taşıyan bu ambulansımızın önüne geçen şahısların E.B. ve M. T olduğu tespit edilmiş ve şüpheliler yakalanmıştır. Trafikte geçiş üstünlüğü olan, can taşıyan ve zamanla yarışan ambulansları engellemeye çalışan olursa, onları yakalayıp adalete teslim edeceğiz" dedi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime