Turktime

FETÖ'nün sosyal medya vahşeti! Yine Süleyman Soylu'ya kin kustular!

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran cinayetini bile dezenformasyon için "fırsat" olarak bilen FETÖ'cüler, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu yine hedef aldı. FETÖ'cü operasyon hesabı "Simge Ekici" devreye girdi...
ABONE OL
Abone Ol
FETÖ'nün sosyal medya vahşeti! Yine Süleyman Soylu'ya kin kustular!
Haberler / Siyaset
13 Eylül 2024 Cuma 18:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

FETÖ'ya ilişkin operasyonel hesaplar toplumda tartışılan her olayda manipüle edici paylaşımlarını yapmaya devam ediyor.

Narin Güran cinayetiyle tüm Türkiye'nin yüreği yandı. Vatandaşlar cinayetin aydınlatılmasına odaklanmışken, FETÖ mensupları böyle hassas bir konuyu bile kendi emellerine alet etmekten çekinmiyor.

Gezi Parkı döneminde "@caapulcukiz" kullanıcı adıyla sosyal medyada manipülasyon içerikli faaliyetler yürüten "Simge Ekici" isimli FETÖ hesabı Narin Güran cinayetiyle ilgili de boş durmadı.

Simge Ekici adlı hesabın firari FETÖ'cüler Emrullah Uslu ve Tuncay Opçin tarafından kullanıldığı daha önce ortaya atılan iddialar arasındaydı.

Gazeteci Fatma Sibel Yüksek ise hesabı kullanan kişinin FETÖ'nün firari savcısı Zekeriya Öz olduğunu öne sürmüştü.

FETÖ'NÜN BİTMEYEN SÜLEYMAN SOYLU KİNİ

FETÖ'cü operasyon hesabı "Simge Ekici" son paylaşımında, "Narin'in amcasının lüks bir çakarlı BMW'si var. Ailenin VIP koruyanları var, Narin'i koruyan kimse yoktu! Köklü aileye hangi Soylu biri çakar verdi acaba? Bu aileyi kimler neden koruyor? Duyguları zügürt AĞALAR!" ifadelerini kullandı.

Tüm Türkiye'yi derinden etkileyen Narin Güran cinayetini bile fırsat olarak bilen FETÖ'cüler, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya olan kinlerini kusmak için tüm imkanları değerlendiriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime