Turktime

FETÖ’nün ‘Büyük Bölge Talebe Mesulü’ yakalandı

FETÖ/PDY'nin dershane ve yurtlarında yöneticilik yapan, 6 yıldır firari olan 'Ömer' kod adlı Ebubekir Şafak Baş, Ankara'da yakalandı.
ABONE OL
Abone Ol
FETÖ’nün ‘Büyük Bölge Talebe Mesulü’ yakalandı
Haberler / Güncel
21 Eylül 2023 Perşembe 09:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar neticesinde, 6 yıldır firari olan terör örgütü FETÖ/PDY'nin dershane ve yurtlarında yöneticilik yapan, örgüt içerisinde ‘Büyük Bölge Talebe Mesulü’ olarak tabir edilen askeri okul öğrencileri ve polis akademisi öğrencilerinden sorumlu 'Ömer' kod adlı Ebubekir Şafak Baş, Ankara'nın Sincan ilçesinde kayıtsız olarak kaldığı adreste yakalanarak gözaltına alındı. 

Baş'ın 3 farklı bylock hesabının bulunduğu, örgüte ait yurt ve dershanelerde yöneticilik yaptığı, Polis Akademisi sınav sorularının dağıtılmasına aracılık yaptığı, örgüt adına para topladığı, örgütün talimatları doğrultusunda Bank Asya'ya para yatıran şahıslardan olduğu, 17/25 Aralık sürecinden sonra örgütü destekleyici nitelikte gösteri ve yürüyüşlere katıldığı bildirildi. 

Ebubekir Şafak Baş, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime