Turktime

Eylem Tok'un davasında önemli gelişme

Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a, ardından ABD'ye kaçırılan Timur Cihantimur, yeni duruşmasının 15 Ekim'de yapılacağı ve o tarihe kadar cezaevinde kalacağı bildirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Eylem Tok'un davasında önemli gelişme
Haberler / Güncel
12 Temmuz 2024 Cuma 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

1 Mart'ta yaşanan kaza sonrasında Türkiye'yi terk eden Eylem Tok ve oğlu Cihan Cihantimur, ABD'de yakalandı ve yargılanmaları devam ediyor.

Eylem Tok'un tutukluluğunun devamına karar verildi Eylem Tok'un tutukluluğunun devamına karar verildi

Kaza, Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanmış, bu olay üzerine anne ve oğul Türkiye'den ayrılarak ABD'ye kaçmışlardı. Türkiye'nin talebi üzerine haklarında kırmızı bülten çıkarılan Eylem Tok ve Cihan Cihantimur'un iade edilip edilmeyecekleri ise merakla bekleniyor.

15 EKİM'DE DURUŞMAYA ÇIKACAKLAR

Gazeteci Emrullah Erdinç'in haberine göre, Cihan Cihantimur, Connecticut'taki cezaevinden Massachusetts'teki başka bir cezaevine nakledildi. 15 Ekim'de duruşmaya çıkacak olan Cihantimur, bu tarihe kadar cezaevinde kalmaya devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime