Turktime

Euroleague'den Zenit'e şok

THY EuroLeague Basketbol Disiplin Komitesi, 8 oyuncusu ile birlikte 4 antrenöründe koronavirüs tespit edilen Zenit St. Petersburg'un çıkamadığı Baskonia ve Valencia maçlarında hükmen mağlup sayılmasına karar verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Euroleague'den Zenit'e şok
Haberler / Spor
14 Ekim 2020 Çarşamba 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya’nın Zenit Basketbol Takımı, kulüpteki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle THY Avrupa Ligi’nde iptal edilen iki maçta hükmen mağlup sayıldı. THY Avrupa Ligi’nden yapılan açıklamada, Zenit’in TD Systems Baskonia ve Valencia ile oynaması gereken maçlarda 20-0 hükmen mağlup ilan edildiği belirtildi.

YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE

"EuroLeague Basketbol Disiplin Komitesi, Zenit St. Petersburg'u 13 Ekim'de oynaması gereken 3. haftadaki Baskonia ve 15 Ekim'de oynaması gereken 4. haftadaki Valencia maçlarında 20-0 hükmen mağlup ilan etmiştir. Disiplin Komitesi, bu kararını koronavirüs nedeniyle ilan edilen 2020-21 EuroLeague Basketbol Özel Kuralları çerçevesinde vermiştir. Zenit St. Petersburg, koronavirüs testleri pozitif çıktığı için esame listesine 8 oyuncu yazamayacağını deklare etmiştir."

LİG MAÇLARI DA İPTAL EDİLMİŞTİ

8 basketbolcu, 4 antrenör ve 1 masöründe koronavirüs tespit edilen Zenit’in, maç kadrosu için en az 8 oyuncu bildirememesi nedeniyle lig karşılaşmaları iptal edilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime