Turktime

Esnaf kavgasında kan aktı! Baba ve oğul, 4 kişiyi bıçakladı

Aksaray’da iki esnaf arasında sigara izmariti yüzünden bıçaklı kavga çıktı. Baba ve oğul, 4 kişiyi darp edip, bıçaklayarak ağır yaraladı.
ABONE OL
Abone Ol
Esnaf kavgasında kan aktı! Baba ve oğul, 4 kişiyi bıçakladı
Haberler / Güncel
30 Eylül 2023 Cumartesi 23:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Edinilen bilgilere göre, olay Aksaray'da Taşpazar Mahallesi Eski Sanayi Caddesi Piri Mehmet Paşa Çarşısı 1 katında bulunan reklam ajansı bürosunda meydana geldi.

Çarşının zemin katında hırdavatçı dükkanı işleten Tahir B. (62), 1. kattan aşağıya sigara izmariti atıldığı gerekçesiyle reklam ajansı işletmecisi Sinan K.'nin (48) ofisine çıkarak bağırdı.

BABA-OĞUL 4 KİŞİYİ BIÇAKLADI

Tahir B. ve oğlu Mehmet Ali B. (33), tartıştığı Sinan K., kardeşi Harun K. (50) ve çalışanlar Mehmet K. (27) ile Hidayet K.'yi (33) önce darbetti, sonra ellerindeki bıçaklarla yaraladı.

Çarşıdaki diğer esnaflar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralı 4 kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılırken, yaralılardan Sinan K. ve Mehmet K.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Olayın ardından kaçan baba ve oğul ise İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan olayla ilgili inceleme ve araştırma çalışmaları sürüyor. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime