Turktime

Eski eşinin saldırısından biber gazı sıkarak kurtulan genç kadın yaşadığı dehşeti anlattı

Havvanur Akar bir aracın arkasına saklanarak kendisini bekleyen eski eşinden biber gazı sıkarak kurtuldu. O anları da cep telefonuyla kaydeden kadın yaşadığı dehşeti anlattı.
ABONE OL
Abone Ol
Eski eşinin saldırısından biber gazı sıkarak kurtulan genç kadın yaşadığı dehşeti anlattı
Haberler / Güncel
11 Ağustos 2023 Cuma 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu sabah saatlerinde Samsun’un İlkadım ilçesinde yaşanan olayda iddiaya göre Havvanur Akan, ihraç edilmiş uzman çavuş olan eski eşi Eren Çakırgül tarafından yaklaşık 3 yıldır tehditler alıyordu.

Akan savcılığa başvurarak uzaklaştırma kararı aldırdı. Ancak eski eşi peşini bırakmadı. Sürekli takip edildiğini fark eden Akan biber gazı ile dolaşmaya başladı.

31 yaşındaki Havvanur Akan bu sabah da işe gitmek isterken 28 yaşındaki Eren Çakırgül sözlü ve fiziksel saldırısına uğradı. Akan cep telefonu çıkarıp kayıt almaya başlayınca, Çakırgül bir aracın arkasına saklandı. Kısa bir süre sonra saklandığı yerden çıkan Çakırgül, Akan’a doğru ilerledi.

Akan eski eşine biber gazı sıktı. Paniğe kapılan Çakırgül, Akan’ın evinin önünden kaçtı. 2020 yılında evlendikten 40 gün sonra şiddet görmeye başladığını belirten Akan, can güvenliği olmadığını belirterek yardım istedi.

“ADALET BEN SAĞKEN YERİNİ BULSUN”

Sabah işe giderken Çakırgül’ün evinin önünde beklediğini fark eden Akan, şunları söyledi:

– Uzaklaştırma kararı olmasına rağmen daha bu sabah evimin önüne gelerek, tehdit etti zorbalık yaptı, kolumu sıktı. Beni takip eden bu kişiden şikayetçiyim, davacıyım, sonuna kadar davamın arkasındayım. Daha önce çok denedi ama bu kadar yakınıma hiç giremedi. Uzaklaştırma kararı elimde. Devam eden bir karar var.

Havvanur Akar ile Eren Çakırgül dört ay evli kaldı.

“ARTIK SESİMİ DUYUN”

– Ben bugün biber gazı sıkarak kurtuldum, yarın ne olacak? Biber gazım sürekli yanımda ama buna mahkum olmak istemiyorum. Bir kadın olarak öldürülmeden sesimi duyurmak istiyorum. Adalet ben sağken yerini bulsun, ben ölünce bir anlamı yok. Sizden rica ediyorum, bu kişi tutuklansın. Ben bu kişinin tutuklanmasını istiyorum. Artık sesimi duyun.

Havvanur Akan, o anları cep telefonuna kaydederek müdahale anlarını böyle görüntüledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime