Turktime

Eski James Bond'dan yeni James Bond'a tavsiye!

James Bond karakterini beş kez canlandıran Daniel Craig, katıldığı bir programda yeni gelecek James Bond oyuncusuna dikkat çeken bir tavsiyede bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Eski James Bond'dan yeni James Bond'a tavsiye!
Haberler / Kültür
6 Ekim 2020 Salı 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

25’inc kez çekilen James Bond filmi No Time to Die’da beşinci ve son kez 007 karakterine hayat veren Daniel Craig’in ardından yeniden karaktere hayat verecek isimler konusunda pek çok söylenti ortaya atıldı.

"SAKIN BERBAT ETMEYİN"

52 yaşındaki İngiliz aktör Craig, yerine kimin geçeceği konusunda herhangi bir fikri olmasa da rolü alacak isme tavsiyede bulundu. The Tonight Show'da dün gece yayınlanan röportajında ??Jimmy Fallon'a konuşan Craig, “Sakın berbat etmeyin. Güzel, harika bir iş. Mahvetmeyin. Bulduğunuzdan daha iyi şekilde bırakın” dedi.

KİMİN OYNAYACAĞI BELLİ DEĞİL

“Daniel Craig’den sonra James Bond kim olacak?” sorusu çok kez gündeme gelmiş ve Tom Hardy, James Norton, Sam Heughan, Tom Hiddleston, Richard Madden, Jack Lowden, Michael Fassbender, Idris Elba gibi isimler konuşulmuştu. Henüz kimin yeni James Bond olacağı netlik kazanmazken, son film No Time to Die’ın gösterim tarihi 2021’e ertelendi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime