Turktime

Ersin Korkut ile Sermiyan Midyat'tan yeni film

Başrollerinde Ersin Korkut ve Sermiyan Midyat'ın yer aldığı, ‘Eyvah Tatil’ filminin çekimleri Antalya’da hız kesmeden devam ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
Ersin Korkut ile Sermiyan Midyat'tan yeni film
Haberler / Kültür
21 Ekim 2020 Çarşamba 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başrollerinde ünlü oyuncular oyuncu Sermiyan Midyat ve Ersin Korkut’un yer aldığı, yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’in oturduğu ve yapımcılığını Mehmet Yıldırım’ın üstlendiği ‘Eyvah Tatil’ filminin çekimleri Antalya’da hız kesmeden sürüyor.

Suat Özkan ve Hakan Aksun’un senaryosunu yazdığı komedi türünde olan filmde zengin bir aile çocuğunun tatilde başına gelenler hikayeleştiriliyor.

2021’in Şubat ayında vizyona girmesi planlanan filmin oyuncu kadrosunda Sermiyan Midyat ve Ersin Korkut’un dışında; Selcan Yavuz, Atilla Pekdemir, Erdem Baş, Gökçe Özyol, Uğur Biçer, Mehmet Yıldırım ve Survivor yarışmacılarından olan Yunus Emre Özden yer alıyor.

Filmde rol aldığı mafya ‘Vedat’ karakteri hakkında bilgi veren Sermiyan Midyat, “Biraz git gelleri olan bir karakter. Çok neşeli ama tehlikeli sinyalleri de veren bir karakter." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime