Turktime

Eric Abidal'den Galatasaray için Şampiyonlar Ligi sözleri

Fransızlar'ın efsane futbol adamlarından Eric Abidal, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray için konuştu.
ABONE OL
Abone Ol
Eric Abidal'den Galatasaray için Şampiyonlar Ligi sözleri
Haberler / Spor
19 Eylül 2023 Salı 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ilk maçına yarın saat 19.45'te Kopenhag'a karşı çıkacak Galatasaray'da tek hedef Devler Ligi'ne galibiyetle başlamak.

BAYERN VE MANCHESTER FAVORİ

Futbolculuk kariyerinde Barcelona ile iki Devler Ligi zaferi (2009 ve 2011) bulunan Abidal, şu açıklamaları yaptı: "Öncelikle Şampiyonlar Ligi'nde kolay diye bir grup söz konusu değil. Futbolun en zor turnuvalarından biri. Her takım, hak ederek ve güçlü olduğu için buradalar. Galatasaray'ın grubunda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag bulunuyor. Kağıt üzerinde elbette çoğunluk, Bayern ve Manchester'ın favori olduğunu düşünebilir ancak bu grupta favori diye bir şey yok"

"HAFİFE ALAMAZSINIZ"

"Galatasaray'ın iyi bir kadrosu var. Icardi, Mertens, Ziyech ve Muslera gibi önemli oyunculara sahipler. Onları asla hafife alamazsınız ve bu grupta önemli işlere imza atabilirler."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime