Turktime

Erdoğan'dan Eurovision Şarkı Yarışması'na tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eurovision Şarkı Yarışması'nın küresel dayatmanın en bariz olduğu alanlardan biri olduğunu ifade etti. Erdoğan, sosyal medya hesabından yarışmaya yönelik sert eleştirilerde bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan'dan Eurovision Şarkı Yarışması'na tepki
Haberler / Siyaset
21 Mayıs 2024 Salı 00:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eurovision Şarkı Yarışması'nda İsviçre'yi temsilen birinci olan LGBT'li şarkıcının kazanmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Erdoğan, yarışmanın küresel dayatmanın ve cinsiyetsizleştirme politikalarının bariz bir örneği olduğunu belirtti.

12 Mayıs'ta İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nın finalinde "The Code" adlı şarkıyla İsviçre'yi temsil eden Nemo'nun kazanmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yarışmaya yönelik sert eleştirilerde bulundu.

"KÜRESEL DAYATMA VE CİNSİYETSİZLEŞTİRME POLİTİKALARI"
Erdoğan, Eurovision Şarkı Yarışması'nın küresel dayatmanın en bariz olduğu alanlardan biri olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

Küresel dayatmanın en bariz olduğu alanların başında cinsiyetsizleştirme politikaları geliyor. Bunun dünyada nasıl vahim boyutlara ulaştığına önceki hafta düzenlenen Eurovision yarışmasında bir kez daha şahit olduk. Özgürlük maskesi altında rol model olarak gençlere takdim edilen tuhaf tiplerin, toplumsal yozlaşmanın Truva atları olduğu açıktır. Bu tür uluslararası etkinliklerde giyimiyle, tavrıyla, sözleriyle normal bir insana rastlamak neredeyse imkânsız hale geldi. Bunun bilinçli bir politika olduğu artık herkes tarafından kabul ediliyor. Türkiye’yi son 12 yıldır bu kepazelikten uzakta tutarak ne kadar isabetli bir karar verdiğimizi daha iyi kavrıyoruz. Biz aynı çizgide kalmaya devam edeceğiz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime