Turktime

Erdoğan'dan CHP'ye ziyaret! Tarih belli oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edeceği tarihi duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan'dan CHP'ye ziyaret! Tarih belli oldu
Haberler / Siyaset
6 Haziran 2024 Perşembe 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Haziran Salı günü saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edeceğini açıkladı. Özel, 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'ndeki aynı heyetlerle ikinci görüşmenin gerçekleştirileceğini aktardı.

'GÜNDEMİ HALKIN SORUNLARI BELİRLEYECEK'
Basın mensuplarının görüşmenin konu başlıkları ile ilgili soruya Özgür Özel şu ifadelerle yanıt verdi.

"Biz bir yumuşamadan bahsetmiyoruz. Vatandaşın canı bu kadar burnundayken muhalefeti yumuşatacağımızı kimse beklemesin. Ama bir normalleşmeden bahsediyoruz. Ben vatandaşın bundan memnun olduğunu görüyorum. Biz sorumluluğumuzun farkındayız. 31 Mart'ta seçmenin birinci parti olarak sırtımıza koyduğu yük ve sorumluluk, onun sorunlarını gündemde tutmaktır. 2 aydır gündemi Özgür Özel belirlemiyor. 2 aydır gündemi Özgür Özel'in dile getirdiği halkın sorunları belirliyor."

'ERKEN SEÇİM KARARINI MİLLET VERİR'
Erken seçime ilişkin soruya ise Özel, "Bizim net olarak söylediğimiz şudur; biz erken seçim çağrısı yapmıyoruz. Erken seçim kararını millet verir. Ben CHP'nin 127 milletvekili ile erken seçim kararını alabilecek güçte değilim. Olsa yarın alırım öbür pazar iktidara gelirim. CHP erken seçim istemez mi? Evet ister. Ancak erken seçim olabilmesi için bunun milletin gündemi olması ve vatandaşın istemesi lazım." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime