Turktime

Erdal Celal Aksoy İBB'ye Genel sekreter yardımcısı olarak atandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Avukat Erdal Celal Aksoy, İBB Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı.
ABONE OL
Abone Ol
Erdal Celal Aksoy İBB'ye Genel sekreter yardımcısı olarak atandı
Haberler / Siyaset
4 Ekim 2023 Çarşamba 08:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Avukat Erdal Celal Aksoy, İBB Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı. Tarım Bakanlığı'nda Müsteşar yardımcılığı yapan Aksoy, 'bürokrasinin harika çocuğu' olarak biliniyor. 

Üst düzey yöneticilik deneyimlerinin yanı sıra bürokratlık ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hatay Afet Koordinasyon Merkezi Koordinatörü olarak deprem bölgesinde görev yaptı. 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremde Hatay’da konuşlanan deprem yardım komitesinin koordinasyonunu üstlenip çok önemli hizmetlerde bulunan Aksoy’un Hatay ilindeki depremzedelere yapılan yardımlar ile Hatay ilinin deprem sonrası toparlanması ile yeniden yapılandırılması sürecinde İBB adına yürüttüğü başarılı çalışmala dikkatleri çekmişti. Yeni görevlendirmede bu başarının önemli bir etken olarak görüldüğü belirtildi. 

Aksoy’un İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki bu kritik göreve atanması Hatay’da ve özellikle doğup büyüdüğü Samandağ’da memnuniyetle karşılandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Hasan tataroglu
 5 Ekim 2023 Perşembe 19:28
Tebrikler

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime