Turktime

Engin Öztürk Sarp Apak'ın eşiyle yakalandı! Fena sinirlendi

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk, Sarp Apak'ın eşi Bengisu Apak'la yakalandı. Engin Öztürk, kendisini görüntüleyen muhabirlere tepki gösterdi.
ABONE OL
Abone Ol
Engin Öztürk Sarp Apak'ın eşiyle yakalandı! Fena sinirlendi
Haberler / Magazin
25 Mart 2023 Cumartesi 13:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Engin Öztürk, Ulus’taki bir mekânda arkadaşları Mustafa Aksakallı, Esra Ruşan ve Sarp Apak’ın eşi Bengisu Apak’la görüntülendi.

Hürriyet gazetesinden Sayit Durmaz'ın haberine göre; Engin Öztürk, mekândan sabaha karşı Esra Ruşan ve Bengisu Apak’la birlikte ayrıldı. Muhabirleri fark eden ekip objektiflerden saklanmak için yüzlerini gizledi.

Aracıyla Kuruçeşme’ye doğru hareket eden Engin Öztürk, dar yollardan geçtiği sırada aracını sürttü. Sürtme sonucunda Öztürk'ün aracı küçük hasarlar aldı. Esra Ruşan’ı Etiler’de oturduğu siteye bırakırken görüntülenen Engin Öztürk, kendisini görüntüleyen muhabirlere tepki gösterdi.

Öztürk, Esra Ruşan ve Sarp Apak'ın eşi Bengisu Apak’la kendisini görüntüleyen muhabirlere “Arkadaşlar neden takip ediyorsunuz? Yanımdakilerden biri çok yakın arkadaşım, diğeri de yakın bir arkadaşımın eşi. Beni takip ettiğiniz için bu açıklamayı yapma gereği duydum” diyerek çıkıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime