Turktime

Emre filmine İtalya'dan iki ödül!

Senarist, yönetmen ve yapımcı Kaan Atilla Taşkın'ın imzasını taşıyan Emre: Genç Bir Boksörün Hikayesi adlı film, 41. Altın Şövalye Uluslararası Spor Filmleri Festivali'nden "Özel Ödül" kazandı.
ABONE OL
Abone Ol
Emre filmine İtalya'dan iki ödül!
Haberler / Kültür
22 Kasım 2021 Pazartesi 17:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Emre: Genç Bir Boksörün Hikayesi adlı film, 41. Altın Şövalye Uluslararası Spor Filmleri Festivali'nden "Özel Ödül" kazandı.

Film, daha önce de ABD'nin Teksas eyaletinde spor filmleri alanında gerçekleştirilen Houston Uluslararası Spor Filmi Festivali'nde "En İyi Uzun Metraj Film" ödülünün yanı sıra 38. Milano Uluslararası Ficts Festivali'nden de "Mansiyon Ödülü" almıştı.

"KARDEŞİMİN GERÇEK HİKAYESİ"

Taşkın, "Kendi imkanlarımızla çektiğimiz, kardeşimin gerçek hikayesini anlattığım bu filmin yurt dışında önemli festivallerde finalist olup, ödül alması sinema yolculuğumdaki heyecanımı daha da artırdı" dedi.

Filmi yapmak için elindeki bütün imkanları maksimum derecede kullandığını belirten Taşkın, "Kardeşimin yolculuğuyla beraber benim filmimin hikayesi de kendini tamamladı" ifadesini kullandı.

Taşkın, yeni uzun metraj projesinin ön hazırlık sürecini de tamamladığına işaret ederek, "Genç bir sinemacının hikayesini anlattığım 'Beş Mevsim' adındaki üçüncü uzun metraj projemle yakında Kültür ve Turizm Bakanlığı'na proje destek başvurusu yapacağım" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime