Turktime

Emine Erdoğan, Nijerya'da temaslarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Üyesi Afrika Ülkelerinin Kanserle Mücadele Farkındalığının Artırılması ve Destek Programı'nın yarınki oturumuna onur konuğu olarak katılmak üzere Nijerya'nın Başkenti Abuja'ya geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Emine Erdoğan, Nijerya'da temaslarda bulundu
Haberler / Güncel
15 Mayıs 2024 Çarşamba 23:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Emine Erdoğan'ı, Abuja Havalimanı'nda, Nijerya Polis İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı İmaan Suleiman İbrahim ile Türkiye'nin Abuja Büyükelçisi Hidayet Bayraktar ve eşi karşıladı.

Emine Erdoğan, daha sonra Abuja'da Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu'nun eşi Remi Tinubu ile bir araya geldi.

Edinilen bilgiye göre, basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmede Tinubu, Emine Erdoğan'ın davetine icabet edip, programın onur konuğu olarak Abuja'ya gelişinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Emine Erdoğan'ın katılımının programın görünürlülüğü ve etkinliğini artıracağına olan inancını paylaşan First Lady Tinubu, ayrıca dün düzenlenen Kalkınma için Afrikalı Lider Eşleri Organizasyonu hakkında da Emine Erdoğan'a bilgi verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime