Turktime

Elon Musk’ın gizli çocuğu ortaya çıktı!

SpaceX, X, Tesla, Neuralink ve OpenAI gibi birçok şirketin kurucusu olan ve 249 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk’ın gizli çocuğu ortaya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Elon Musk’ın gizli çocuğu ortaya çıktı!
Haberler / Dünya
10 Eylül 2023 Pazar 16:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Elon Musk son günlerde Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşa Starlink uydularıyla yaptığı müdahalelerle gündemdeydi.

12 Eylül'de yayınlanacak olan Walter Isaacson imzalı 'Elon Musk' biyografisi ise içinde yer alan çarpıcı bilgilerle dünya gündemine oturdu.

BİYOGRAFİSİNDE GİZLİ ÇOCUĞU ORTAYA ÇIKTI

Elon Musk ve şarkıcı Grimes, inişli çıkışlı beraberlikleri boyunca iki çocuk sahibi oldu. Ancak şimdi Musk’ın bu ilişkiden bir çocuğu olduğu daha ortaya çıktı.

Musk’ın yakında yayınlanacak biyografisinde, Musk ve Grimes’ın Techno Mechanicus adında üçüncü bir çocukları olduğu belirtiliyor. Ancak çocuğun ne zaman doğmuş olabileceği hakkında pek fazla bilgi yok.

52 yaşındaki Musk ve 35 yaşındaki Grimes’in iki çocuğu daha var; takma adı “Y” olan 1 yaşındaki kızları Exa Dark Sideræl ve 3 yaşındaki oğulları X Æ A-12.

Mayıs 2018'de birlikte oldukları bilinen çift, iki yıl sonra Mayıs 2020’de ilk çocukları X’i kucaklarına aldı. 

Milyarder iş insanı ve Kanadalı şarkıcı daha sonra Aralık 2021’de de taşıyıcı anne aracılığıyla ikinci çocukları Exa Dark Sideræl’i kucaklarına aldı. Ancak, çift sadece birkaç ay sonra ayrılma kararı aldı. 

Grimes, ayrılık haberini eski adı Twitter olan X üzerinden “Ben ve E, tekrar ayrıldık haha, ama o benim en iyi arkadaşım ve hayatımın aşkı” diye duyurmuştu.

11 ÇOCUK SAHİBİ

Eskiden Twitter olarak bilinen X’in sahibi, 11 çocuğunu üç kadınla paylaşıyor. Ancak aslında Musk, ilk bebeğini 10 haftalıkken Ani Bebek Ölümü Sendromu (SID) nedeniyle kaybetmişti.

Ayrıca Musk’ın geçen yıllarda ortaya çıktığında sansasyon yaratan ikizleri de var. Ünlü teknoloji lideri Kasım 2021’de Neuralink operasyon ve özel projeler direktörü Shivon Zilis’ten gizlice ikiz çocuk sahibi olmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime