Turktime

Dursun Özbek'ten Ali Koç ve Aziz Yıldırım'a çok sert tepki

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki sözlerine tepki gösterdi.
ABONE OL
Abone Ol
Dursun Özbek'ten Ali Koç ve Aziz Yıldırım'a çok sert tepki
Haberler / Spor
9 Haziran 2024 Pazar 15:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, Fenerbahçe'de başkanlık yarışında olan Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un açıklamalarına tepki gösterdi.

"ÇOK DİKKAT ETSİN"

Dursun Özbek, "Aziz Bey ikili, mikili bir şey söyledi ama kendisi destede yok. Zengin yalı çocuğunun söyledikleri dikkatimi çekti. Çok dikkat etsin. Galatasaray Başkanı'nın adını ağzına alırken iki kez düşünsün. Ali Bey haddini bilsin. Yalıda büyümüş zengin çocuğu olmak, böyle hadsiz konuşmayı gerektirmez." dedi.

"ESKİDEN GELEN ALIŞKANLIK"

Dursun Özbek, "Yayın zaten zamanında bitmedi, kesildi diye düşünüyorum. Çok enteresan, Ali Koç yayında konuşmanın bir yerinde Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç'a 'Fatih kaseti koy' diye hitap edebiliyor. Demek ki eskiden gelen bir alışkanlık var, bu şekilde hitap edebilmesi için." ifadelerini kullandı.    

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime