Turktime

Dolar güne nasıl başladı?

8 Şubat Dolar kuru haftanın ikinci gününde de piyasayı takip etmeye devam eden ve döviz bozdurmak isteyen vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Peki dolar güne nasıl başladı?
ABONE OL
Abone Ol
Dolar güne nasıl başladı?
Haberler / Ekonomi
8 Şubat 2022 Salı 08:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

8 Şubat Dolar kurunda son durum vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Piyasalarda; veri gündemi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını da dahil olmak üzere, enerji zamları ile kesintileri takip edilmeyi sürdürüyor. Yatırım yapmak isteyenlerin yanı sıra yurt dışına çıkış yapacak vatandaşlar ve döviz alım satımı yapmak durumunda olan kişiler 8 Şubat 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. Geçtiğimiz hafta anlık değişim gösteren dolar aşağı yönlü ibreyi göstermişti. Dolar, Türk Lirası karşısında kasım ayında gördüğü seviyeye göre yüzde 18 değer kazanmıştı.
Haftanın ilk günü olan 7 Şubat Pazartesi günü, Dolar/TL kuru alış fiyatı 13.5555 liradan, satış fiyatı ise 13.57 liradan işlem görmüştü.

Yüzde -0.21'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün aşağı ibreyi gösteriyor.Bir önceki kapanışını 15.5122 TL'den yapan euro şu anda 15.4992 TL alış ve 15.5253 TL satış fiyatına sahip.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime