Turktime

Dilan Polat'ın tahliye talebi reddedildi

Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheliye ilişkin hazırlananan iddianamenin ardından 5 tutuklu sanığın tutukluluk hallerine devam kararı verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Dilan Polat'ın tahliye talebi reddedildi
Haberler / Güncel
22 Temmuz 2024 Pazartesi 12:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tahliye talebi reddedildi. MASAK raporunda Dilan Polat'ın ticari ve finansal işlemlerde karar yetkisinin olmadığı, karar vericilerinin Engin ve Sezgin Polat olduğu belirtildi.

MASAK raporundan 5 tutuklu sanığın 4'ünün tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi. Dilan Polat için eksik evrakların tamamlanması ve bugün değerlendirme yapılması bekleniyordu.

TAHLİYE TALEBİ REDDEDİLDİ

"Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi", "Vergi Usul Kanunu" ile "Futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlamasıyla tutuklu yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat davasında yeni gelişme yaşandı.

Tahliye talebinde bulunan ve evrakları eksik olan Polat'ın talebi bugün yeniden değerlendirilmeye alındı. Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Polat'ın tahliye talebini reddetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime