Turktime

Devlet Bahçeli kime mesaj verdi? MHP'den açıklama geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önceki gün yürüyüş yaparken yayınladığı Ferdi Tayfur şarkısı eşliğindeki videosunda kime mesaj verdiği merak konusu olmuştu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Devlet Bahçeli kime mesaj verdi? MHP'den açıklama geldi
Haberler / Siyaset
26 Nisan 2024 Cuma 00:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde(TBMM) düzenlenen 23 Nisan törenleri ile resepsiyona sağlık sorunları nedeniyle katılmayan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yürüyüş yaparken çekilmiş videosu dikkat çekmişti.

KİME MESAJ VERİLDİ?

TGRT Haber'in haberine göre videoda AK Parti'ye bir gönderme olduğu iddiaları konuşulurken MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Dün sabah bir haber geçti, 'Sayın Devlet Bahçeli ameliyat oldu, bu yüzden 23 Nisan gösterilerine katılmadı' diye. Ben kendisiyle konuşmadım henüz ama büyük bir ihtimalle bunun için yapılmış bir video. Videodaki şeyler, Cumhur İttifakı'na değil, arkadaşlar yanlış yorumluyor. Öyle bir şey yok. Ferdi Tayfur'u sever başkanımız. Bir de yürüyüşe çıkıyor, doktor tavsiyesiyle oradan bir enstantane yayınlamışlar. Mesele bundan ibaret" şeklinde konuştu.

MESAJ AKŞENER'E Mİ?

Yalçın klipte yer alan şarkını sözleriyle ilgili, "Oradaki şarkı sözlerini mesela başka bir şekilde düşünelim, şarkı sözlerini Cumhur İttifakı'na yorumlayacaklarına, bizden giden Meral Akşener'e ve o ekibe yorumlaması daha doğru olmaz mı? Kongreleri geliyor cumartesi, onlara da yorumlanabilir. Yani alternatif olarak söylüyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime