Turktime

Dev maçta kazanan Fenerbahçe oldu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında 1-0 geriye düştüğü maçta Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.
ABONE OL
Abone Ol
Dev maçta kazanan Fenerbahçe oldu
Haberler / Spor
25 Ekim 2020 Pazar 21:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

3 puanı 3 gole alan Fenerbahçe'nin golleri, Tisserand, Valencia ve Cisse'den gelirken Trabzonspor'un tek golü Afobe'den geldi.


Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasındaki dev maçta Trabzonspor'u 3-1 yendi. 23. dakikada Afobe'nin attığı golle 1-0 geriye düşen sarı-lacivertliler, 51. dakikada Tisserand ile skoru eşitledi. 55. dakikada Enner Valencia, Fenerbahçe'nin ikinci golünü kaydetti. 72. dakikada ikinci yarıda Sosa'nın yerine oyuna giren Cisse son sözü söyledi: 3-1. Ligde üst üste 3. galibiyetini alan Erol Bulut yönetimindeki sarı-lacivertliler, bu sonucun ardından 14 puana yükseldi. Süper Lig'e istediği başlangıcı yapamayan Trabzonspor ise 5 puanda kaldı.

FENERBAHÇE LİGDE 24 MAÇTIR SAHASINDA YENİLMİYOR

Sarı-lacivertliler, sahasında Trabzonspor ile yaptığı son 24 lig maçında 13 kez galip geldi, 11 defa berabere kaldı, hiç yenilmedi.

EROL BULUT TEMENNİSİNİ DİLE GETİRDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-1 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Soyunma odasında yaptığı konuşmanın galibiyette büyük etken olduğunu söyleyen genç çalıştırıcı, sezon sonuna namağlup girmek ve şampiyon olmak istediklerini belirtti.
Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Trabzonspor karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.Sosa değişikliği hakkında konuşan Bulut, "Maça iyi başladık, baskılı başladık, pozisyonlar yakaladık ama golü yapamadık. Lemos ile Sosa arasında bir anlaşmazlık oldu, golü yedik ve dağıldık. Soyunma odasında bazı sözler söyledim ve bu takımı etkiledi. İkinci yarıda yaptığımız direkt değişiklikler etkili oldu, daha fazla hücum yapmak istedik" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime