Turktime

Demet Özdemir'i kaçıran soru!

Yunanistan dönüşü havalimanında görüntülenen oyuncu Demet Özdemir, boşandıktan kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başladığı iddia edilen DJ Sergio hakkındaki soruları yanıtsız bıraktı.
ABONE OL
Abone Ol
Demet Özdemir'i kaçıran soru!
Haberler / Magazin
13 Ağustos 2023 Pazar 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz sene evlendiği şarkıcı Oğuzhan Koç ile mayıs ayında tek celsede boşanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, yeni ev aldığı Yunanistan dönüşü havalimanında görüntülendi.

Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, aşk yaşadığı iddia edilen DJ Sergio hakkındaki soruları yanıtsız bıraktı.

HEM TATİL YAPTI HEM EVİYLE İLGİLENDİ

Havalimanında Gazete Magazin'e konuşan Demet Özdemir, Yunanistan'daki evi ve yeni sezonla ilgili "Yunanistan tatili güzel geçti. Hareketli ve eğlenceliydi. Her şey yolundaydı. Ev almayı çok önceden planlıyordum ama ancak tamamlandı. Şimdi de içi yapılıyor o yüzden hep gidip gelmek zorunda kaldık. Hem tatil yaptım hem evin dekorasyonuyla ilgilendim. Adım Farah'ın çekimlerinden önce birkaç projede daha yer alacağım. Tüm set ekibiyle çok iyi anlaştık" dedi.

DJ SERGIO SORUSUNU YANITLAMADI

Boşandıktan kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başladığı iddia edilen DJ Sergio hakkında soruyu duyunca gülen Demet Özdemir, röportajı yarıda keserek uzaklaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime