Turktime

Demet Akalın: Mayo güzeliyim!

Ünlü popçu Demet Akalın, 1990'lı yıllardan bir pozunu paylaştı. Yakın arkadaşları ve takipçileri, "O zamanlar başladı sana olan sevgimiz", "Daha doğum gününe var, alemsin", "Maşallah sana yüreğini sevdiğim", "Ne seneler, ne günler, ne hatıralar", "Ben fark göremedim" gibi yorumlar yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Demet Akalın: Mayo güzeliyim!
Haberler / Magazin
21 Eylül 2022 Çarşamba 15:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Demet Akalın, son paylaşımıyla takipçilerini geçmişe götürdü.

TAKİPÇİLERİN BEĞENİSİNE SUNDU

Mankenlik yaparak başladığı şöhret yolculuğuna şarkıcı olarak devam eden Demet Akalın, 1990 yılında çekilen fotoğrafına; "Mayo güzeliydim ben be, peh!" notunu düştü.

Ardından aynı kareyi, günümüzde çekilen bir doğum günü videosuyla peş peşe; "1990-2022" diyerek paylaşan Akalın'a yorum yağdı.
Yakın arkadaşları ve takipçileri, "O zamanlar başladı sana olan sevgimiz", "Daha doğum gününe var, alemsin", "Maşallah sana yüreğini sevdiğim", "Ne seneler, ne günler, ne hatıralar", "Ben fark göremedim" gibi yorumlar yaptı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime