Turktime

Davutoğlu'ndan tepki: Türkiye polis devleti değil

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, bir polisin DEVA Parti Milletvekili Yeneroğlu'na hakaret edip üzerine yürümesine "Ne emniyet mensubunun üslubu ne de sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama asla kabul edilemez." sözleriyle tepki gösterdi.
ABONE OL
Abone Ol
Davutoğlu'ndan tepki: Türkiye polis devleti değil
Haberler / Siyaset
21 Haziran 2022 Salı 14:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz günlerde bir polis amirinin DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'na "Ahlaksız, sus lan, senin gibi tiplere ne olacağı belli. Adam gibi konuş" diye hitap edip üzerine yürümesi kamuoyunda tepkilere yol açmıştı. Yeneroğlu'na yönelik yakışıksız tavra, hem muhalefet hem iktidar kanadından tepkiler gelirken Emniyet Genel Müdürlüğü, söz konusu olaydaki polise sahip çıkarak Yeneroğlu'nu hedef göstermişti.

Tepkilerin ardı arkası kesilmezken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

'KABUL EDİLEMEZ'
Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Milletvekili Sn. Mustafa Yeneroğlu ile emniyet mensubu arasında yaşanan müessif olayı bir kaç gündür takip ediyorum. Ne emniyet mensubunun üslubu ne de sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama asla kabul edilemez. Türkiye polis devleti değil, hukuk devletidir!

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime