Turktime

DEAŞ EL Kaide operasyonu

İstanbul'da DEAŞ EL Kaide terör örgütleri ve bu örgütlerin çatışma bölgeleriyle irtibatlı oldukları belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenlendi.
ABONE OL
Abone Ol
DEAŞ EL Kaide operasyonu
Haberler / Güncel
20 Eylül 2023 Çarşamba 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ ve El Kaide terör örgütleriyle bağlantılı kişilerin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında örgüt adına faaliyet yürüten, örgütlerin çatışma bölgeleriyle irtibatlı olan şüpheliler belirlendi. Şüphelilerin yakalanması için 11 ilçede 15 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon yapılan adreslerde ülkeye kaçak yollardan girdikleri belirlenen 12 yabancı uyruklu kişi de yakalandı.

Kaçak göçmenler İl Göç İdaresi’ne teslim edilirken, operasyonlarda gözaltına alınan ve örgütlerle bağlantılı olduğu tespit edilen 9 şüpheli ise emniyete götürüldü. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime