Turktime

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilere asgari ücret ve Merkez Bankası ile ilgili açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması!
Haberler / Ekonomi
1 Aralık 2021 Çarşamba 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asgari ücretle ilgili çalışmalarımız sürüyor. En kısa zamanda açıklanacak. Asgari ücrete şuana kadar olmuşun çok çok fevkinde bir artış yapacağız" dedi.

"MERKEZ BANKASI BU TÜR MÜDAHALELERİ YAPAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Merkez Bankası'nın yasasında olan bir şey. Hakkı var. Gerekli olduğu zaman Merkez Bankası bu tür müdahaleleri yapar" şeklinde konuştu.

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Asgari ücretle ilgili konuşan Erdoğan, "Bugüne kadar olmuşun çok çok fevkinde bir artış yapacağız" açıklamasını yaptı. Öte yandan Erdoğan, uzman ve pratisten hekimlere 5 bin ila 2 bin 500 lira arasında zam yapılacağının müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan söz konusu zammın istihdam kaybına neden olmaması iddialarıyla ilgili, "Niye hep endişe üzerinden konuşuyorsunuz. Bu noktada toplumun yanlış yönlendirilmesine izin vermeyeceğiz" cevabını verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime