Turktime

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milleti aldatmayın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma töreninde açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milleti aldatmayın!
Haberler / Siyaset
20 Mayıs 2022 Cuma 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"BUNLARI YAPIN BİZ DE ALKIŞLAYALIM"

Burada bir duruma dokunmadan geçmeyeceğim. Bu işler bizim işimiz, belediye başkanlığımda Kayışdağı'nda bir darülacezenin temelini atmıştık. Hala süreci devam ettiriyoruz. Tabii bir şeyi sormam lazım, İstanbul'un şuanda Belediye Başkanlığını üstlenmiş kişinin acaba bu alanlarda attığı bir adım var mı? Suyu akmayan musluğu açmakla hizmet ettik diyemezsiniz. Yahu bir şey yap, milleti aldatmayın. Gelin bu tür eserleri yapın, bu ülkenin darda kalmışına el uzatın. Siz bunları yapın biz de sizi alkışlayalım ama yok. Bine yakın insanımıza hizmet verecek yapımızda ibadethanelerine kadar tarihine yakışır bir eser olacak.

Sosyal hizmet şehrimizin inşasında da devletimizin yanında bağışçılarımızdan da destek bekliyoruz. 

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Değerli dostlar milletimizin asırlardır yaşadığı nice saldırıları metanetle göğüsleme başarının gerisinde sahip olduğu birlik ve beraberlik vardır. 

Ailenin merkezinde olduğu güçlü bir sosyal yapı olmadan geleceği kurtarmaya yetmez. Bizim önceliğimiz dezavantajlı grupları sosyal yapımız içerisinde yaşatmaktır. Buna rağmen kimsesiz kalan vatandaşlarımızı da kurduğumuz müesseseler ve oluşturduğumuz mekanizmalar sayesinde istedikleri hayatlara kavuşturmaktayız. 

Şu dünyayı tanımışsan ülkemiz gibi bir örnek daha yok.

Öte yandan büyük ailelerin giderek dağılması da üzüntü vericidir. Aile yapısındaki dağılma ve aşınma nesillerimizin geleceğinde bir belirsizliğe yol açmıştır. Eğitim ise önce ailede başlar. Daha ileri gidiyorum. Ana karnında başlar. Okul tek başına yapamaz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime