Turktime

Cover albümünde yer alan isimleri açıkladı

Ünlü pop şarkıcısı Miley Cyrus, Metallica şarkılarının cover'larından oluşan yeni albümünde hangi isimlerin yer alacağını açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Cover albümünde yer alan isimleri açıkladı
Haberler / Kültür
8 Ocak 2021 Cuma 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü pop yıldızı Miley Cyrus, geçtiğimiz yıl Glastonbury’de Metallica cover’ı yaptığında herkes bu hareketini hem garipsemiş hem de beğenmişti. Aradan geçen bir yıldan sonra Cyrus, tamamı Metallica şarkılarından oluşan bir albüm yayınlayacağını açıklamıştı.

Cyrus, Interview dergisinde Rick Owens ile yaptığı bir röportajda bir Metallica cover albümü üzerinde çalıştığını söylemişti. Şimdi de bu albümün detayları belli olmaya başladı.

İlginç bir yelpazede isim seçkisi yapan Cyrus; Elton John, Chad Smith ve Yo-Yo Ma gibi isimlerin albümde yer aldığını açıkladı. İngiltere’de katıldığı bir radyo programında bu sürpriz diyebileceğimiz kadroyu açıklayan Cyrus, Elton John ve piyanosuyla birlikte Nothing Else Matters’ı seslendirdiğini de sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime