Turktime

Çocuklar Mozart ile tanıştı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için 'Bu Ne Biçim Mozart' isimli anlatımlı konser düzenledi. Mersin’de ilk kez gerçekleşen etkinlikte çocuklar, hem müzik dehası Mozart ile tanıştı, hem de klasik müzik dinledi.
ABONE OL
Abone Ol
Çocuklar Mozart ile tanıştı
Haberler / Kültür
20 Temmuz 2020 Pazartesi 15:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kültür Park içerisindeki Amfi Tiyatro'da “Bu Ne Biçim Mozart!” isimli anlatımlı çocuk konserini aileler yoğun ilgiyle karşıladı. Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, müzik dehası Mozart'ın hayatını çocukların ilgiyle karşılayacağı şekilde hem anlattı, hem de ölümsüz bestecinin eserlerini çaldı.

Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı da Mozart'ı canlandırarak, sanatçıyı çocuklara tanıttı. Mozart görünümüne bürünmüş tiyatro sanatçısı, kimi zaman çocukların arasında dolaştı, kimi zaman sanatçıların anlatımına eğlenceli canlandırmalarıyla karşılık verdi.

‘DEVAMI GELECEK’

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, “Bu Ne Biçim Mozart!” isimli anlatımlı çocuk konseriyle Mersin'de bir ilkin yaşandığını belirterek, “Ankara Devlet Tiyatrosu ve Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçı arkadaşlarımız burada ‘Bu Ne Biçim Mozart!' isimli anlatımlı çocuk konserini sergiledi. Bu bir ilkti, ama son olmayacak, devamı gelecek” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime