Turktime

Cemal Enginyurt gazetecinin sözlerine sinirlenip, üzerine yürüdü!

TV100 ekranlarında yayınlanan "Gündeme Dair" isimli programda gazeteci Latif Şimşek'in sözlerine sinirlenen Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, canlı yayın sırasında Şimşek'in üzerine yürüdü.
ABONE OL
Abone Ol
Cemal Enginyurt gazetecinin sözlerine sinirlenip, üzerine yürüdü!
Haberler / Medya
7 Ağustos 2022 Pazar 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un, TV100 ekranlarında katıldığı programda yaşadığı tartışma gündem oldu.

"POLİS DE BİZİM, DEVLET DE BİZİM"

Programın konuklarından gazeteci Latif Şimşek'in, "Bu ülkenin hakimini, savcısını, polisini, istihbaratını da bu kadar küçümseyemezsin" sözlerine, "Polis de bizim, devlet de bizim" şeklinde cevap veren Enginyurt, daha sonra sinirlerine hakim olamadı ve Şimşek'in üzerine doğru yürüdü.

Canlı yayında yaşanan gerilimi yüksek anlarda programın moderatörü ve diğer konuklar ikilinin yanına giderek sakinleştirmeye çalıştı.

KAVGA DEVAM ETTİ

Yaşanan gerginlik nedeniyle yayına 20 dakika süreyle ara verildi. İkili arasındaki kavganın reklam süresince de devam ettiği belirtilirken, programın sunucusu Pınar Işık Ardor şu açıklamayı yaptı:

"Öncelikle TV yönetimi ve bütün ekip arkadaşlarımız bu olayı şiddetle kınıyoruz. Fikirler uyuşmayabilir. İnsanlar birbirileriyle anlaşamayabilirler. Ancak şiddete doğru yönelen ve size yansımayan kısmında biz daha da kötüsünü yaşadık stüdyoda. Şiddetle kınıyoruz. Bir kadın olarak da çok çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum. Bu arada Cemal Enginyurt’un koruması gözümüzün önünde Şimşek’i darbetti. Olayı şiddetle kınıyoruz ve bütün kamuoyundan özür diliyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime