Turktime

Çebi'den transfer açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Bu takımın içerisinde çok yüksek maliyetle, bugün 4 futbolcuya vereceğimiz maaşı bir futbolcuya veriyoruz. Adımız 'limitçi başkana' çıktı; limiti ben koymadım ki. Taraftar bana kızabilir ama anlayış bekliyorum" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Çebi'den transfer açıklaması
Haberler / Spor
2 Eylül 2020 Çarşamba 18:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer politikalarına ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. NTVSpor'un aktardığına göre Çebi, şunları kaydetti:

"TFF'nin verdiği limitler var, bu limitler tutmayınca getirdiğiniz oyuncuları tescil etmiyorlar. Beşiktaş'ın limitleri, şu an mevcut kadroya bile az geliyor. Bir iyileştirme bekleniyor. Bu iyileştirmenin olup olmayacağıyla ilgili endişelerimiz var. Bu limitler çözülmeden transfer olmaz.

"KADROMUZU GÜÇLENDİRECEĞİZ"

Ama bu, bize miras olarak kaldı. Bu takımı biz yapmadık. Bu takımın içerisinde çok yüksek maliyetle, bugün 4 futbolcuya vereceğimiz maaşı bir futbolcuya veriyoruz. Adımız 'Limitçi başkana' çıktı; limiti ben koymadım ki. Taraftar bana kızabilir ama anlayış bekliyorum. 7-8 oyuncu ile görüşüyoruz. Santrfor, sağ bek ve belki de bir kanat için. Transferde önümüz açılırsa, kadromuzu güçlendireceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime