Turktime

Çağatay Ulusoy son hali ile şaşırttı!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un son hali kısa sürede gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları Çağatay Ulusoy yerden yere vurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Çağatay Ulusoy son hali ile şaşırttı!
Haberler / Magazin
5 Eylül 2023 Salı 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Best Of Model yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan sonrasında Adını Feriha Koydum dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Çağatay Ulusoy kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Ece Sükan, Berrak Tüzünataç ve Salih Bademci gibi isimlerle Terzi dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bıraktı. Yakışıklılığı ile kadın hayranlarının beğenisini toplayan ünlü oyuncunun son hali herkesi şaşkına çevirdi.

"Hanımlar bu arada fotoğrafta ben de varım hani görmezsiniz diye diyorum" yazan Oğuzhan Uğur'a "Abi sen tamam da yanındaki kim?" yorumları yağdı. 

HİÇ BEĞENİLMEDİ

Sosyal medya kullanıcıları "Benim tanıdığım Çağatay bu değil, kimsin sen?", "Baba sana ne olmuş" ve "Delibalın fazlası yağ ve ödem oluşturmuş" gibi yorumlarda bulundu.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime