Turktime

Burcu Özberk'den bomba proje!

Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın başrollerini paylaştığı ‘Kraliçe’ dizisi ilk bölümüyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizide Deniz karakterine hayat verecek olan oyuncu Burcu Özberk yeni dizisi hakkında "Çok heyecanlıyım çünkü çok güçlü ve çok güzel bir dizi olacak" ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Burcu Özberk'den bomba proje!
Haberler / Magazin
18 Mart 2023 Cumartesi 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gökhan Alkan ve Burcu Özberk’in başrollerini paylaştığı Kraliçe dizisi ilk bölümüyle 22 Mart 2023 Çarşamba günü Kanal D ekranlarındaki yerini alacak.

Ünlü bir basketbolcunun yaptığı hatanın ardından eşinin hayatının tamamen değişmesini konu alan dizide Deniz karakterine hayata verecek olan Burcu Özberk heyecanını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

"HEYECANI ANLATAMAM"

Dizide Deniz karakterine hayat verecek olan oyuncu Burcu Özberk yeni dizisi hakkında "Çok heyecanlıyım çünkü çok güçlü ve çok güzel bir dizi olacak. Okuduğumda duyduğum heyecanı anlatamam. "

"Deniz kendisini ailesine adamış güçlü bir kadın. Kendisini ailesine adamış dedim ama aslında kendine de ait bir hayatı var ve bunu bir dengeye oturtmuş."

"Kocasının hayatını da çok güzel yorumluyor. Bir taraftan da babası var, çiftlik var, orayı da dengede tutuyor."

"DİMDİK DURUŞUYLA HAYAT MÜCADELESİNİ ANLATACAĞIM"

"Biz Kraliçe’de bu güzel ailenin dağılmasını sonrasında ise yeniden bir araya gelmesini göreceğiz. Bende Deniz’in o dimdik duruşuyla hayatla mücadelesini yansıtmaya çalışacağım. dedi.

Deniz karakterinin çok ilgisini çektiğine değinen Özberk, "Deniz’in bu kadar gerçek olması beni çok etkiledi. Çok heyecanlandırdı. Bizim kadınlarımızda çalışır, akşam gelir yemeğini yapar, çocuğun da hayatını düşünür, eşinin hayatını da yön verir."

"AİLEME ÇOK DÜŞKÜNÜM"

"Bende Deniz gibi aileme çok düşkünümdür. Hep onların hayatında olmaya, onlara bir şekilde dokunmaya çalışırım ve bağlarımız çok kuvvetlidir." şeklinde ifade etti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime