Turktime

Burcu Özberk: Tabularım yoktur!

İstanbul'da katıldığı bir etkinlikte açıklamalarda bulunan oyuncu Burcu Özberk, "Oyunculukta tabuları olan bir kadın değilim." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Burcu Özberk: Tabularım yoktur!
Haberler / Magazin
28 Temmuz 2024 Pazar 09:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Paylaştığı tatil fotoğraflarıyla kendinden söz ettiren güzel oyuncu Burcu Özberk, yurt dışı tatilini bitirip İstanbul'a döndü. İstanbul'da bir etkinliğe katılan Özberk burada basına açıklamalarda bulundu.

Tatilini yarıda bırakarak menajerinin zoruyla İstanbul'a geldiğini söyleyen Özberk, "Yeğenimle bir video da paylaştım. Onunla beraberdik, onunla vakit geçirmekten keyif alıyorum. Menajerim çağırdığı için İstanbul'a geldim." dedi.

TABULARI OLAN BİR KADIN DEĞİLİM

Oyunculukta Türkan Şoray kurallarının olmadığını söyleyen Özberk, "Gönlün bir proje için heyecanlanıyorsa benim için fark etmez. Oyunculukta tabuları olan bir kadın değilim. Bir şey yaparken sonrasında ne olacağını düşünerek hareket ederim ama. Yıl olmuş 2024 yani..." diyerek güldü.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime