Turktime

Buket Önyürü sanatseverlerle buluşacak

Ünlü ressam Buket Önyürü ATO Congresium’da 6. sı düzenlenen ARTANKARA Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı'nda sanat severlerle bir araya gelecek.
ABONE OL
Abone Ol
Buket Önyürü sanatseverlerle buluşacak
Haberler / Kültür
13 Mart 2020 Cuma 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü ressam Önyürü sergisini şu sözlerle tanıttı:

Sergilerim, küresel ısınma, kuraklık, çevre kirliliği, çocuklarımıza yaşanılası bir gelecek bırakamama endişelerimi içeriyordu. İnsanlığın sebep olduğu bu kirliliğe ve yanlışlara dikkat çekme amacımı, yapmayı planladığım yeni sergilerimde de devam etmeyi amaçlıyorum.


Dünya üzerinde insan dışında birçok canlı türü yaşamakta ve çoğu artık yaşamakta zorlanmakta. Küresel ısınma, ekosistemin değişmesini tetiklerken insanoğlu diğer canlılara yer bırakmamakta. Dünya üzerinde yaşayan birçok nesli tükenen hayvan bulunmaktadır. Gelecek yıllarda bunlara yenileri eklenecek. Buna dikkat çekmek amacıyla “Wild Animal “ İsimli bir hayvan serisi hazırladım. Artankara’da görebilirsiniz.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Gülay
 14 Mart 2020 Cumartesi 11:16
Muhteşemsiniz. Duyarlığınız için söylenecek söz bulamıyorum. Sizi en içten duygularımla kutluyorum. ??????????????????????????

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime