Turktime

Bolu da kara teslim oldu

Bolu'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
ABONE OL
Abone Ol
Bolu da kara teslim oldu
Haberler / Güncel
19 Kasım 2023 Pazar 19:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meteoroloji, AFAD ve AKOM'un uyarıları sonrası Türkiye'nin genelinde etkili olan yağışlar hayatı felç etti. Birçok ilde  dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı.

Bolu'da da etkili olansağanak yağış,  bugün kar yağışına dönerken kentte birçok yer beyaza büründü.

BOLU'DA EĞİTİME 1 GÜN ARA

Bolu Valiliği, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, il genelindeki olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım'da, tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

ŞİLE'DE DE OKULLAR TATİL

Şiddetli yağış nedeniyle İstanbul'un Şile ilçesinde de okullar yarın tatil edildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle, 20 Kasım Pazartesi günü Şile ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar tatil ilan edildi.

İlçedeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli veya kronik hastalığı bulunan personel de yarın idari izinli kabul edilecek.

HAVALAR NE ZAMAN ISINACAK?

Diğer yandan Meteoroloj'nin 5 günlük tahminlerine göre sıcaklıkların biraz artarak mevsim normallerine geri döneceği tarih de belli oldu. Buna gröe salı gününden itibaren hava sıcaklıkları tekrar artacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime