Turktime

Bitcoin neden düşüyor?

Bitcoin’in sert düşüşü yatırımcılarını üzdü. Sürekli bir düşüş içerisine giren Bitcoin peşinden bütün kripto para piyasasını da sürüklüyor. Peki, Bitcoin neden düşüyor? 
ABONE OL
Abone Ol
Bitcoin neden düşüyor?
Haberler / Ekonomi
4 Aralık 2021 Cumartesi 13:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bitcoin, yaşadığı düşüşle tüm dikkatleri üzerine çekti. İşlem hacmi en yüksek kripto para birimleri olan Bitcoin ve Ethereum yüzde 20'ye yakın değer kaybetti. Hafta boyunca 51 bin ile 50 bin dolar arasında hareket eden Bitcoin fiyatları, hafta sonuna sert düşüşle girdi. Cuma günü kapanış saatlerinde 53 bin dolar seviyesinin üzerinde hareket eden Bitcoin fiyatları, sonrasında sert düşüşle 42 bin dolar seviyelerine kadar çekildi. İşte Bitcoin son fiyatıyla ilgili bilgiler..

BİTCOİN NEDEN DÜŞÜYOR?

Kripto para devi Bitcoin için uzmanlar, yakında gerçekleşmesi beklenen boğa piyasasının sinyallerini verdi. Kripto para piyasasındaki düşüşle ilgili analistler iki gelişmeyi ön plana çıkarıyor. Bazı analistler birkaç aydır devam eden yükselişin ardından bir düzeltmenin beklendiğini belirtirken, Fed'in enflasyondaki geçicilik vurgusunu terk edip varlık azaltımını hızlandırması ve 2022'de yapması beklenen faiz artışlarının varlık fiyatlarını etkilediğine dikkat çekiyor.

BİTCOİN BUGÜN NE KADAR?

Güne $53.413,5500 ile başlayan Bitcoin, bugün itibarıyla %16,93 azalışla $47.307,65 seviyesinde bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime