Turktime

Bin yıllık el yazmasından İstanbul kehaneti çıktı

Yunanistan'ın Aynoroz bölgesindeki Kutlumuş Manastırı'nda bulunan 1053 tarihli bir el yazmasında, İstanbul'a ilişkin dikkat çekici kehanetlerin olduğu öne sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Bin yıllık el yazmasından İstanbul kehaneti çıktı
Haberler / Kültür
2 Ağustos 2021 Pazartesi 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyanın dört bir yanından Hristiyan Ortodokslar, Yunanistan'daki Athos Dağı'nda bulunan ve kütüphanesinde '756'sı el yazması olmak üzere yaklaşık 4000 eski eser' bulunan Kutlumuş (Kutlumusiu) Manastırı'na akın ediyor.

Rus RIA haber ajansına göre, içinde İsa'nın çarmıha gerildiği haçtan olduğu öne sürülen fiziksel kalıntılara dair en büyük parçayı da barındıran manastır, kısa bir süre önce ziyarete açıldı.

Ancak manastırı ilgi odağı haline getiren söz konusu haçın kalıntılarından ziyade, kütüphanesindeki '1053 tarihli' özel bir el yazmasında barındırdığı kehanetler. Haberde yer alan bilgilere göre, söz konusu kehanetlerde insanlığın geleceği ile ilgili ayrıntılı tasvirler yer alıyor.

"YEDİ DEVLET SAVAŞACAK"

El yazmasında yer alan kehanetlere göre, "Almanların yenilgisine yol açacak büyük bir Avrupa savaşı olacak. Ruslar felaketi tadacak. Ortodoks alemi büyük bir yenilgi yaşayacak ve ardından Avrupa savaşı patlak verecek. Dünya bir şiddet sarmalına girecek..."

Ancak "kehanet" o ki sonrasında daha da ilginç olaylar gerçekleşecek:

“Yeryüzünde  umutsuzluk yayılacak, yedi devlet Konstantinopolis (İstanbul) için savaşacak, ardından üç günlük bir katliam yaşanacak. Ülkelerden biri diğerlerine üstün gelecek..."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime