Turktime

Beyonce görsel albümü Black is King'i yayınladı

Beyonce'nin, siyahi kültürü kutlayıp, siyah ailelerin yolculuklarını ve direnişini onurlandırmayı amaçladığı görsel albümü Black is King, dün seyirciyle buluştu.
ABONE OL
Abone Ol
Beyonce görsel albümü Black is King'i yayınladı
Haberler / Kültür
1 Ağustos 2020 Cumartesi 13:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beyonce, yeni görsel albümü Black is King'i Disney+ kanalında dün seyirciyle buluşturdu. 38 yaşındaki sanatçı, görsel albümüyle siyahi kültürü kutlayıp, siyah ailelerin yolculuklarını ve direnişini onurlandırmayı amaçlıyor.
Black is King, 90'lı yılların sevilen filmi Aslan Kral'ın (The Lion King) 2019 yılında yeniden çekimi için hazırladığı film müziklerinden oluşuyor.

Film müziklerine katkıda bulunan isimlerden Childish Gambino, Kendrick Lamar, Jay-Z ve Tierra Whack, Beyonce’nin görsel albümünde de yer alıyor. Görsel albümde ayrıca Naomi Campbell, Lupita Nyong'o, Pharrell Williams gibi isimler yer alırken, ünlü şarkıcının sekiz yaşındaki kızı Blue Ivy Carter da deyim yerindeyse yetişkinlerden rol çalıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime