Turktime

Beşiktaş'tan yıldız oyuncu Nathan Redmond kararı!

Beşiktaş, yeni sezonun kadro çalışmalarına başladı. Süper Lig ekibi Beşiktaş, gelecek sezonun kadrosunu belirlemeye başlarken İngiliz futbolcu Nathan Redmond'a ilk teklif yapıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'tan yıldız oyuncu Nathan Redmond kararı!
Haberler / Spor
28 Mayıs 2023 Pazar 13:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş, yeni sezonun kadro çalışmalarına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda yönetim harekete geçti.

Tecrübeli çalıştırıcı, takıma kalite katacak ve her kulvarda zirveyi hedefleyen oyuncuların transfer edilmesini istiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, Güneş’e tam destek veriyor. Deneyimli teknik direktörün ilk raporunda sözleşmeleri sezon sonu biten Welinton, Atiba, N’Koudou, Dele Alli ve Maxim’le devam edilmemesini istediği öğrenildi. Atiba’ya teknik heyette yer alması teklif edilecek.

Güneş’in, stoper, defansif ve hücuma dönük orta saha ile kanata takviye istediği bildirildi. Redmond’a kalması için ilk teklif yapıldı. Güneş, Tayfur Bingöl’ün de takımda kalmasını istiyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime