Turktime

Beşiktaş'tan o isme resmi teklif

Yeni sezona iddialı transferler yaparak etkili bir giriş yapmayı planlayan Beşiktaş'ta kadroya katılacak isimler için çalışmalar sürüyor. Siyah-beyazlı ekip geçtiğimiz sezonu Fatih Karagümrük'te geçiren Can Keleş için resmi teklifte bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'tan o isme resmi teklif
Haberler / Spor
17 Temmuz 2024 Çarşamba 13:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Kadrosuna Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi yıldız yabancıları katan Beşiktaş, yerli rotasyonunu da güçlendirmek istiyor.

Siyah-beyazlı ekibin liste başı isimlerinden biri de geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'le 35 resmi maça çıkan Can Keleş.

RESMİ TEKLİF YAPILDI

Beşiktaş, 22 yaşındaki kanat oyuncusu için resmi teklifini Fatih Karagümrük takımına iletti. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun duyurduğu habere göre, Beşiktaş genç futbolcu için Karagümrük'e 2 milyon euro ve başarı bonusu teklifinde bulundu.

Bugün de Beşiktaş'ın yetkili ismi Hüseyin Yücel, "Can Keleş için Fatih Karagümrük'e resmi teklif yaptık" açıklamasını yaptı.

Transferin kısa süre içerisinde neticeye kavuşması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime