Turktime

Beşiktaş'ta sürpriz! Rıdvan Yılmaz geri dönüyor!

Beşiktaş'tan transferde sürpriz bir hamle geldi. Umut Meraş ile yolları ayırmayı planlayan siyah-beyazlılar, eski yıldızı Rıdvan Yılmaz'ı gündemine aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'ta sürpriz! Rıdvan Yılmaz geri dönüyor!
Haberler / Spor
11 Haziran 2023 Pazar 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni sezonda hem Süper Lig hem de UEFA Konferans Ligi'nde şampiyon hedefleyecek olan Beşiktaş, bu doğrultuda alternatifli bir kadro kurmak için düğmeye bastı. Sol bek hattında Artur Masuaku'nun çıkışından memnun olan idareciler, bu oyuncunun yedeği Umut Meraş konusunda ise aynı düşüncede değil.

Umut'la yollarını ayırmaya olumlu bakan Beşiktaş'ta gündeme gelen ilk isim ise Rıdvan Yılmaz oldu. Beşiktaş'tan Rangers'a geçen sezonun başında transfer olan Rıdvan, buna karşın fazla şans bulamamıştı.

4 MİLYON EUROYA SATILMIŞTI

22 yaşındaki oyuncu ve menajeri, daha önce Avrupa'da kalmak istediğini vurgulasa da Beşiktaş, durumu yakından takip ediyor. Beşiktaş Yönetimi, 4 milyon euroya sattıkları oyuncuyu uygun şartlar oluşması halinde kiralamak için harekete geçecek. Beşiktaş, farklı alternatifler için de arayışlara devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime