Turktime

Beşiktaş’ta kaleye yeni aday!

Beşiktaş’ta 1 Temmuz'da başlayacak transfer döneminin öncelikli gündem maddesi kaleci… Yeni sezonda kaleyi deneyimli bir eldivene emanet etmeyi düşünen siyah-beyazlı yönetim, adaylarına bir yenisini daha ekledi.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş’ta kaleye yeni aday!
Haberler / Spor
17 Haziran 2020 Çarşamba 14:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rus ekibi Krasnodar ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Stanislav Kritsyuk, siyah-beyazlıların radarına girdi. 30 yaşındaki kaleciyle yapılan pazarlıklarda önemli bir mesafe kaydedildiği belirtildi.

Kritsyuk ile anlaşma sağlanırsa Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın onayına sunulacak. Deneyimli kalecinin kariyerinde Braga ve Rio Ave de bulunuyor. Kritsyuk 2014'te Braga'ya transfer oldu. Portekiz'de 1 sezon Rio Ave'ye kiralanan Kritsyuk, sonraki iki sezon Braga'da oynadıktan sonra Krasnodar'ın yolunu tuttu. Rus kaleci bu sezon 7 maçta 8 gol yedi.

PSV'li Jeroen Zoet de listedeki yerini koruyor. Erdal Torunoğulları'nın Hollanda kulübüyle yaptığı görüşmelerde öncelik kiralama seçeneği… PSV, kalecisini geçen sezon Utrecht'e kiralamıştı. Hollanda kulübü yeni sezonda da Zoet'i birinci kaleci olarak düşünmüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime