Turktime

Beşiktaş'ın yıldızı Jackson Muleka'ya transfer yolu kapalı!

Beşiktaş'ın bu sezon dikkat çeken isimlerinden Jackson Muleka'ya birçok teklif geldi. Son olarak PAOK'un transfer etmek istediği Muleka'ya teknik direktör Şenol Güneş'ten vize çıkmadı. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'ın yıldızı Jackson Muleka'ya transfer yolu kapalı!
Haberler / Spor
28 Ağustos 2023 Pazartesi 15:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, bu sezon başarılı bir performans gösteren Jackson Muleka transferin gözdesi konumunda.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen ve bu sezon çıktığı 7 karşılaşmada 3 gol atan Jackson Muleka'ya bir takım daha talip oldu.

PAOK, MULEKA'YA TALİP OLDU

FilGoal sitesinde yer alan habere göre; Yunanistan Süper Ligi takımlarından PAOK, Jackson Muleka'yı satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralamak için Beşiktaş'a teklif yaptı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, PAOK kulübünün teklifi sonrası bir açıklama yaptı.

AHMET NUR ÇEBİ'DEN PAOK'A VETO

Çebi, "Jackson Muleka'nın satışı için pazarlık yapmayacağız. Gerekli tazminat maddesi? 10 milyon euro getirirlerse Muleka'nın ayrılığına izin veririz" dedi. 

Mısır Ligi ekiplerinden Al-Ahly kulübü de Kongolu forvete talip olmuş ancak Siyah-Beyazlı yönetim bu transfere izin vermemişti.

7 Temmuz 2022 tarihinde Belçika kulübü Standard Liege'den 3.3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında 30 Haziran 2027 yılına kadar imza atan 23 yaşındaki forvet oyuncu, çıktığı 54 karşılaşmada 15 gol ve 6 asist kaydetti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime