Turktime

Bayern tarihe geçti

Finalde PSG'yi 1-0 yenen Alman devi Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde tüm maçlarını kazanarak şampiyon olan ilk takım oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Bayern tarihe geçti
Haberler / Spor
24 Ağustos 2020 Pazartesi 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon adeta Bayern Münih rüzgarı esti. Finalde PSG'yi 1-0 yenen Alman devi şampiyon olurken oynadığı hiçbir maçta puan kaybetmedi.

Devler Ligi'nde B Grubu'nda Tottenham, Olimpiakos ve Kızılyıldız ile mücadele eden Münih, 6'da 6 yaparak bir üst tura çıktı. Son 16 turunda Chelsea'yi iki maçta da mağlup etmeyi başaran Bayern Münih, 8'li finalde ise sırasıyla Barcelona'yı 8-2, Lyon>'u da 3-0'la geçmeyi başardı.Finalde PSG'yi Kingley Coman'ın golüyle 1-0 mağlup eden Alman takım 2013'ten sonra bir kez daha kupa sevinci yaşadı. UEFA Şampiyonlar Ligi bu sezon çıktığı 11 maçı da kazanma başarısı gösteren Bavyera ekibi, tüm maçlarını kazanarak şampiyon olan ilk takım oldu.

TAM 43 GOL BULDULAR

Bayern Münih, bu sezon Devler Ligi'nde gol yollarında da oldukça etkiliydi. Toplamda 43 kez rakip ağları sarsmayı başaran Bayern Münih, 3,9 gol ortalaması yakalamayı başardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime